ДОБРЕ ДОШЛИ В ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА ПАЗАРУВАНЕ BgCarAudio!

ДОБРЕ ДОШЛИ В ОНЛАЙН МАГАЗИНА BgCarAudio!

 
BgCarAudio

За нас

Добре дошли на официалната страница на bgcaraudio.com - лидер в областта на караудио и мултимедийни решения за Вашия автомобил вече повече от 20 години!

Нашата история

Създадени с мисията да предоставяме най-качествените аудио и мултимедийни решения за автомобили, ние сме се утвърдили като надежден партньор за всички, които ценят качествения звук в своите превозни средства.

Какво предлагаме?

Разнообразие от продукти: Предлагаме USB-интерфейси, мутимедии, CarPlay и AndroidAuto интерфейси, и много други, подходящи за всякакви модели автомобили. Работим само с доказани марки, за да гарантираме най-доброто качество.

Официален вносител: Ние сме официален вносител на някои от най-популярните марки на пазара: Wefa, Mr.12volt, както и CarPlay и AndroidAuto интерфейси за Вашия автомобил. Това ни позволява да предлагаме най-новите и иновативни технологии на Вас- нашите клиенти.

Монтаж и сервиз: Нашите опитни техници извършват професионален монтаж и сервиз на всички видове аудиосистеми, Usb-интерфейси, CarPlay и др. Гарантираме бързо и качествено обслужване, коректност и професионализъм.

Ремонт: Ако вашата аудиосистема има нужда от ремонт, можете да разчитате на нас. Ние предлагаме ремонт на голяма част от оригиналните аудиосистеми с гаранция за високо качество и дълготрайност.

Защо да изберете нас?

Опит: С над 20 години в бранша, нашата експертиза е безспорна.

Качество: Работим само с най-добрите марки и продукти.

Обслужване: Нашите клиенти са винаги на първо място. Предлагаме персонализирано обслужване, съобразено с вашите нужди и изисквания.

Иновации: Винаги сме в крак с най-новите тенденции и технологии в областта на караудиото и се стараем да намерим най-доброто решение за Вас.

Свържете се с нас

Ако имате въпроси или нужда от консултация, не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук, за да ви помогнем да намерите най-доброто аудио и мултимедийно решение за Вашия автомобил.