Parrot Minikit Neo 2HD

Преносимо Bluetooth разговорно устройство със стойка за сенника на автомобила. Едновременна работа с 2 телефона (технология 'multipoint').

Parrot Minikit Neo 2 HD е Bluetooth hands-free кит е с по-тънък корпус и изцяло нов дизайн.  Той не изисква предварително записване на гласова индикация за всеки контакт, а използва система, независеща от този, който говори. При него се използва „вибриращ панел”,който предоставя кристално чист звук по време на разговор.

Цена: 160.00 лв.
Описание 

Parrot MKi 9100

Parrot MKi9100 e автомобилно Bluetooth разговорно устройство използващо автомобилните говорители, с ярък дисплей,което дава и възможност за възпроизвеждане на MP3 от USB, iPhone, iPod.Предлага Bluetooth връзка с два GSM-апарата едновременно.


Цена: 379.00 лв.
Описание 

PARROT CK 3000 evolution

Bluetooth Hands Free базов модел за безопасно и лесно приемане на разговори по време на двежение в автомобила, пълен гласов контрол и лесна инсталация.
Управлението се извършва от компактен модул с два бутона-за приемане и приключване на разговора и един кръгъл-за регулиране силата на звука.
Цена: 215.00 лв.
Описание 

Parrot CK 3100

Parrot CK 3100 е bluetooth устройство,осигуряващо конфорт и безопасно шофиране.
При входящо повикване,музиката в колата спира и се чува звънене в колоните на автомобила.Разговорът се осъществява посредством микрофон,монтиран на подходящо място.

  • Свързва се с мобилния телефон при стартиране на двигателя;
  • Възможност за сдвояване с до 5 телефона;
  • Телефонен указател с памет до 1000 номера на телефон
  • Високо качество на звука при разговор - използват се оригиналните високоговорители на автомобила;
  • Регулиране на силата на звука;
  • Поддържа гласово набиране.
Цена: 310.00 лв.
Описание