Производител: XTRONS
За автомобили марка: Audi
Наличност: Да

Цена: 110.00 лв.160 градусова камера за заден ход, специално проектирана за Audi A4L / A6L / S5 / Q5 / Q3 / A8L

-CMOS камера
-160 ° широкоъгълен обектив
-Водоустойчива
-прахоустойчива

• Описание:
Тази камера е специално ориентирана камера за заден ход, предназначена специално за използване с Audi Q3 / Q5 / S5 / RS6 / A4L / A6L (2012) / A8L и VW Passat (2009/2010) / Tiguan / Jetta (2012). (Моля, проверете размерите или номерата на осветлението на оригиналния регистрационен номер на автомобила и сравнете с информацията за да потвърдите съвместимостта). Уникалният му дизайн означава, че не трябва да се пробиват дупки. Тази камера просто ще замести съществуващата ви светлина на задната регистрационна табела, като се интегрира безпроблемно със съществуващата крушка.
Камерата е съвместима с всяка аудиосистема за автомобил, който има вграден видео вход. Ако вашият аспиратор има специално предназначение за камерата, то камерата може да бъде нагласена, така че изображението отзад да може да се покаже автоматично веднага щом колата бъде поставена на заден ход. Изисква се RCA връзка.

• 160 ° широк ъгъл на гледане за по-добър изглед на задното място, като по този начин се избягват неочакваните рискове.

• Водоустойчив и прахоустойчив дизайн позволява тази обратна камера да работи в добро състояние и да разширява работната услуга.

• Цветно CMOS изображение

• Лесно инсталиране с предоставения видео входен кабел и захранващия конектор

• Включени аксесоари:
1 Х видео кабел
1 X Захранващ кабел
1 X Ръководство за потребителя