Производител: Microlink
За автомобили марка: Audi, Seat, Skoda, Vw
Наличност: Да

Цена: 130.00 лв. (Стара цена: 137.00 лв.)Устройството е заместител на класическия CD-чейнджър с много допълнителни предимства.Интерфейса е предназначен да даде на фабричното радио възможност за свързване с различни устройства за съхранение-(USB, Микро SD карти) и възпроизвеждане на MP3 и WMA аудио файлове чрез съществуващата автомобилна аудио система. Разполага и с жак"AUX", който е предназначен за свързване на MP3 плейър и телефон чрез 3,5мм стерео жак. 
Монтажът на устройството е много прост.Необходимо е просто да свържете устройството директно към чейнджър порта, който се намира в задната част на фабричното радио.Чрез свързването на устройството  получавате кристален звук като на компактдиск.Управлението му е лесно и удобно-или от контролните бутони на радиото или от бутоните за управление на волана. Интерфейса  запомня последно слушанат позиция, така че следващият път когато го стартирате, той ще продължи да работи от позицията, от която е бил прекъснат. 
Поддържат се стандартните команди за придвижване в списъците с песни. (Random-Shuffle - Mix) Командата "Repeat" се използва за да се повтори слушаната песен. 
-Поддържа USB-памети до 32 GB,форматът може да бъде FAT 16 или  FAT 32.

Предимства спрямо Yatour:
-По-добра USB-съвместимост (непретенциозност към флашки) 
-Възпроизвежда 40 пъти по-големи MP3-файлове.(до 2GB) 
-По-високо ниво на AUX-входа.
-По-бърза работа. 
-По-ниска цена. 

Гаранция-24 месеца
Произведено в Сърбия.

Съвместимост:

12 пин

8 пинПоддържани файлови формати:


Монтаж:

към чейнджъра порт Кои се намира в задната част на радио модул. Чрез свързването наМонтаж на устройството е много проста. Той е само да свържете устройството директно към чейнджъра порт КоиМонтаж на устройството е много проста. Той е само да свържете устройството директно към чейнджъра порт Кои се намира в задната част на радио модул. Чрез свързването на устройството, можете да получите звук качество CD. Управление на устройството е проста и удобна или чрез бутоните за управление на радио- или контролните органи върху волана. Устройството е предназначено да си спомните последния playwx позиция, така че следващия път, когато се обърна - на устройството продължава да работи за позицията, в която е била прекъсната. се намира в задната част на радио модул. Чрез свързването на устройството, можете да получите звук качество CD. Управление на устройството е проста и удобна или чрез бутоните за управление на радио- или контролните органи върху волана. Устройството е предназначено да си спомните последния playwx позиция, така че следващия път, когато се обърна - на устройството продължава да работи за позицията, в която е била прекъсната. устройството, можете да получите звук качество CD. Управление на устройството е проста и удобна или чрез бутоните за управление на радио- или контролните органи върху волана. Устройството е предназначено да си спомните последния playwx Монтаж на устройството е много проста. Той е само да свържете устройството директно към чейнджъра порт Кои се намира в задната част на радио модул. Чрез свързването на устройството, можете да получите звук качество CD. Управление на устройството е проста и удобна или чрез бутоните за управление на радио- или контролните органи върху волана. Устройството е предназначено да си спомните последния playwx позиция, така че следващия път, когато се обърна - на устройството продължава да работи за позицията, в която е била прекъсната.позиция, така че следващия път, когато се обърна - на устройството продължава да работи за позицията, в която е била прекъсната.