Производител: Microlink
За автомобили марка: Alfa Romeo, Fiat, Fiat, Alfa Romeo
Наличност: Да

Цена: 130.00 лв. (Стара цена: 137.00 лв.)Устройството е заместител на класическия CD-чейнджър с много допълнителни предимства.Интерфейса е предназначен да даде на фабричното радио възможност за свързване с различни устройства за съхранение-(USB, Микро SD карти) и възпроизвеждане на MP3 и WMA аудио файлове чрез съществуващата автомобилна аудио система. Разполага и с жак"AUX", който е предназначен за свързване на MP3 плейър и телефон чрез 3,5мм стерео жак. 
Монтажът на устройството е много прост.Необходимо е просто да свържете устройството директно към чейнджър порта, който се намира в задната част на фабричното радио.Чрез свързването на устройството  получавате кристален звук като на компактдиск.Управлението му е лесно и удобно-или от контролните бутони на радиото или от бутоните за управление на волана. Интерфейса  запомня последно слушанат позиция, така че следващият път когато го стартирате, той ще продължи да работи от позицията, от която е бил прекъснат. 
Поддържат се стандартните команди за придвижване в списъците с песни. (Random-Shuffle - Mix) Командата "Repeat" се използва за да се повтори слушаната песен. 
-Поддържа USB-памети до 32 GB,форматът може да бъде FAT 16 или  FAT 32.

Предимства спрямо Yatour:
-По-добра USB-съвместимост (непретенциозност към флашки) 
-Възпроизвежда 40 пъти по-големи MP3-файлове.(до 2GB) 
-По-високо ниво на AUX-входа.
-По-бърза работа. 
-По-ниска цена. 

Гаранция-24 месеца
Произведено в Сърбия.

Съвместимост:
Поддържани файлови формати:


Монтаж: